08-716 39 03 Ring nu
info@ektorpstandlakare.se Skriv till oss

Behandlingar

service

Estetisk tandvård

Ett vackert leende utstrålar självsäkerhet, välmående, hälsa och ungdomlighet. Ett strålande leende och vita tänder säger mycket om dig som person innan du ens hunnit säga ett ord.

Vita tänder och ett bländande leende

Det kommunicerar omedelbart att du bryr dig om dig själv och hur du ser ut, att du är välmående och vänlig. Vita tänder och ett bländande leende kommer att ge dig fantastiska fördelar både i privatlivet såväl som i yrkeslivet. Intresset för vackra tänder kan gå så långt tillbaka i tiden som 4 000 år sedan. Egyptierna började använda tandkräm. Dessutom har man även hittat implantat på en gammal mumie. Barberaren var en av de första att "bleka tänder". Detta gjordes genom att använda en fil. Visst blev tänderna för tillfället vitare, men tänderna blev snabbt missfärgade, eftersom de då saknade skydd. Flertalet människor vill ändra sitt leende.

Tänderna kan t ex vara missfärgade, krokiga eller kanske har för stort mellanrum mellan framtänderna. Andra vill rätta till sina tänder som har blivit missfärgade, kantstötta eller nedslitna. Kosmetisk tandvård (estetisk tandvård) är en konstart och en vetenskap för att skapa ett nytt vackert leende. Använd därför alltid en tandläkare som har kosmetisk tandvård som specialitet.